Aug 6, 2009

The end of the beginning

Proiectul Talent Gate a fost finalizat cu succes si lansat intr-un mod caracteristic noua. Este finalul acestei etape si asteptam entuziasti sa-l punem in practica, pentru a sprijini si ghida cariera cat mai multor tinere talente.
Afara e cald, miroase a vacanta si cu toate acestea noi pregatim si finisam platforma Talent Gate neobositi, exact cum se pregatesc rechizitele pentru elevii care merg din toamna la scoala.
Anul acesta, 1 octombrie si intoarcerea studentilor din vacanta, marcheaza pentru noi debutul unui proces lung si frumos. Ne propunem sa gasim impreuna cu ei busola atat de utila in drumul spre o cariera de succes.

2 comments:

Diana B. said...

Felicitari pentru finalizarea platformei! Ceea ce construiti voi este pe cat de interesant, pe atat de intrigant. Desi nu ma mai pot numi "proaspat absolvent" si cred ca incerc sa pun bazele unei cariere de succes, am considerat oportuna parcurgerea pas cu pas a ceea ce reprezinta "Talent Gate". De ce? Pentru ca tot ce am realizat pana in prezent, a fost guvernat de propria judecata, la inceput haotica. Din pacate, nimeni nu te invata de unde sa incepi si cum sa continui.Incotro te indrepti?Ce vrei sa faci? Eu am facut economie "din greseala", sau cel putin nu mi-am fundamentat decizia pe convingeri solide. Timpul a demonstrat, insa, spre norocul meu, ca am ales bine. Dar daca nu era asa?
Consider ca Talent Gate ordoneaza ideile; te caracterizeaza si iti furnizeaza informatie despre tine, ca individ in societate(inconjurat de oameni mai mult sau mai putin capabili, competenti intr-o masura mai mica sau mai mare).T.G. ofera informatia. Vei sti la ce nivel te afli comparativ cu cei ce te inconjoara. Obiectiv.
Asta daca vrei sa vezi.......
Asa ca pe langa ordonarea ideilor, trasarea liniilor clare a pasilor ce treabuie urmati pentru o cariera de succes, T.G. te caracterizeaza, iti ofera oprtunitati si te ajuta sa dispara haosul. Nu ajungi "sus" oricum, ci parcurgand etape clare. Fara teorie, practica e haos. Dar si fara practica, teoria este............doar teorie! :)

Multumiri specialistilor ca se implica!
Succes!

Ilinca said...

si totusi...cand ne vom putea vedea rezultatele de la testele de aptitudini?

Post a Comment

Search